افزایش روزافزون دورریز محصولات غذایی
![Artboard 1کپک کپک](https://www.cooltag.ir/wp-content/uploads/2021/02/Artboard-1کپک.jpg)
در صنعت غذا سالانه ۸۱۳ میلیارد دلار خسارت بابت ضعف مدیریت در زنجیره سرد تخمین زده میشود.
طبق گزارش هیات بین دولتی تغییرات اقلیمی (IPCC) درآگوست ۲۰۱۹، ۲۵ تا ۳۰% غذای تولید شده در جهان (بیش از ۱/۳ میلیارد تن) هرگز مصرف نمیشود.
یکی از جدیترین چالشها، نگهداری محصولات غذایی در دمای بهینهشان است. تکثیر میکروبی در دمای پایین تر از ۱۸- درجه کاملا متوقف میشود که طول نگهداری را برای ماهها بالا میبرد. در ماهی و گوشت، جمعیت باکتری در هر ۶ ساعت نگهداری در دمای ۱۰ درجه، دو برابر میشود که معادل نگهداری ۶ روز در دمای صفر درجه است.
امروزه نوسانات دمایی عامل ۸۰% مشکلات زنجیرهی سرد و خرابی محصولات غذایی میباشد. میوه، سبزیجات، گوشت، غذاهای دریایی و فراوردههای لبنی بالاترین نرخ فاسد شدن و دورریز را در بین محصولات غذایی دارند.
در حمل و نگهداری این طیف محصولات غذایی، باید رکورد دمایی محصولی ثبت شود تا نشان دهد که محصول در هر بازهی ۴ ساعته از زمان ترانزیت، در محدوده دمایی استانداردش بوده است.
CoolTag پایش هوشمند از محل تولید تا مصرف